Friptură De Porc Cu Aragaz Lent
Friptura de porc cu aragaz lent este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 214 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 28 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Friptură de porc cu legume, Friptură De Porc Cu Crustă Dijon, și Friptură De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Tăiați friptura. Clătiți friptura și uscați-o. Frecați friptura cu 1 lingură. ulei de măsline.
Se presară sare și piper; se taie friptura în jumătate.
Gatiti jumatati de friptura in 3 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Așezați jumătățile de friptură într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent, partea grasă în sus.
Acoperiți și gătiți la maxim 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți 6 până la 7 ore sau până când carnea este fragedă și se feliază ușor.
Scoateți carnea de porc, rezervând lichid; felie de carne.
Adăugați 1 cană de lichid rezervat la carnea de porc pentru a se umezi.