Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise
Friptura de coroană de porc cu umplutură de mere de caise este un aperitiv care servește 16. O porție conține 354 de calorii , 15 g de proteine și 7 g de grăsime . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, apă, friptură de coroană de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum friptură de curcan cu caise kosher , tartă cu mere glazurate cu caise și piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere .
Instrucțiuni
1
Puneți friptura, cu vârfurile oaselor în sus, pe grătar într-o tavă de prăjire mică. Se condimentează cu sare și piper. faceți o minge de folie de aluminiu și apăsați în cavitate pentru a menține forma. Înfășurați vârfurile oaselor cu folie. Introduceți termometrul pentru carne, asigurați-vă că vârful nu atinge osul. Se prăjește la 325 până când termometrul ajunge la 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Pentru a pregăti umplutura, dizolvați zahărul și bulionul în 3/4 cană de apă fierbinte; se toarnă peste caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Mazăre Goya®
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Lasă să stea 5 minute. Într-un castron mare, combinați pâinea, mărul, coaja de portocală, sare, salvie, scorțișoară și piper.
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați caise înmuiate. Gatiti telina si ceapa in unt pana se inmoaie; se adaugă la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine
Brânză Tallegio, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți folia de pe centrul fripturii; împachetați ușor umplutura în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste carne. Puneți friptura la cuptor până când termometrul înregistrează 160 (timpul total de gătire pentru friptură va fi de aproximativ 2-1/2 până la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați pe un platou cald; garnisiti cu jumatati de caise si salvie proaspata. Tăiați între coaste pentru a servi.