Friptură De Șuncă De Arțar-Muștar La Grătar

Friptura de șuncă de arțar-muștar la grătar este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, friptură de șuncă, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Șuncă De Muștar De Arțar, Friptură Friptă Cu Muștar De Arțar, și Arțar, Muștar Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați siropul, muștarul și ceapa. Rezervați 3 linguri de amestec de sirop într-un castron mic separat cu microunde.
Periați amestecul rămas pe șuncă.
Așezați șunca pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Amestec de sirop rezervat la microunde neacoperit la 20 până la 30 de secunde sau până la cald.
Așezați șunca pe platoul de servire; se toarnă amestecul de sirop peste șuncă.