Frigarui de porc curry cu Vermicelli

Frigarui de porc curry cu Vermicelli
Frigarui de porc curry cu Vermicelli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 466 calorii. Mergeți la magazin și ridicați var, filet de porc, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Make-Ahead ciuperci Turmeric se amestecă cu ierburi și Vermicelli, Face Înainte Crock Oală De Porc, și Carne de porc chinezească înainte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați un suport la 4 inci de la element. Înmuiați tăiței vermicelli în apă caldă timp de 10 minute. Între timp, amestecați împreună pasta de curry, 1 1/2 lingurițe ulei de susan, miere și coajă de tei și suc. Filetați carnea de porc pe frigarui; nu supraaglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță de sare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Periați partea superioară cu sos curry; se fierbe pe foaia de copt căptușită cu folie până când începe să devină opacă, aproximativ 1 1/2 minute. Întoarceți frigarui, periați a doua parte cu sos curry și fierbeți până când sunt fierte, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Între timp, scurgeți tăiței. Aduceți apă mică la fiert; adăugați tăiței și fierbeți timp de 1 minut. Scurgeți imediat și rulați sub apă foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă 1 linguriță de ulei de susan și se adaugă ridichi și se aruncă pentru a se combina. Dacă doriți, turnați câteva sucuri de gătit de porc în tăiței și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Lăsați carnea de porc să se răcească, apoi dați-o la frigider cu tăiței într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Se servește rece cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista