Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar

Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar
Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 83 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, tomatillos, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: amestecați sarea kosher, zahărul brun în apă rece de 1 litru până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1
Se amestecă uleiul de măsline din cupa de la calibru, 2 lingurițe de usturoi tocat, pătrunjel cu frunze plate, fulgi de ardei roșu și vin alb uscat într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Vin Alb SecVin Alb Sec
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Scoateți creveții din saramură. Se spală și se usucă bine. Aruncați-le cu marinada, acoperiți și marinați timp de 1 oră, acoperite la frigider.Pentru salsa: într-un robot de bucătărie, combinați tomatillos, restul de linguriță de usturoi și serrano chile; puls pentru a toca fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați avocado și ceapa verde și pulsați până când tocmai ați amestecat. Salsa finită ar trebui să aibă o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Așezați salsa într-un castron mic și aruncați cu uleiul de măsline extravirgin, sucul de lămâie, sarea și piperul. A se păstra, acoperit și refrigerat până la 2 ore. Aruncați cu coriandru chiar înainte serving.To grătiți creveții: aprindeți un foc de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Scurgeți creveții din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Așezați cei 6 creveți pe o suprafață de lucru în fața dvs. alternând creveții la stânga și la dreapta, băgându-i în ei înșiși, urmând forma lor naturală. Asigurați creveții cu 2 frigarui, astfel încât să se prăjească uniform și să se răstoarne ușor.Grătiți creveții peste cărbuni fierbinți până când abia sunt fierți, aproximativ 3 până la 4 minute în total, întorcându-se la jumătate. Grătiți feliile de lămâie până se înmoaie și bine marcate de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Așezați creveții și feliile de lămâie pe farfurii și acoperiți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista