Frigarui de creveți cu usturoi portocaliu și prăjit

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Frigarui de creveți cu usturoi prăjiți și prăjiți ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți orz, vin, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orzul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orz La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Frigarui De Creveți Cu Usturoi Prăjit La Grătar, Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir, și Frigarui De Creveti Portocaliu-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați usturoiul și vinul în centrul foii de folie.
Se presară sare și piper. Închideți cu folie; sertizați marginile pentru a sigila.
Coaceți până când usturoiul este foarte fraged, aproximativ 50 de minute. Strângeți usturoiul între degete pentru a elibera cuișoarele.
Transferați usturoiul și orice lichid de gătit în blender.
Între timp, combinați sucul de portocale și cojile de creveți rezervate într-o cratiță medie grea. Se fierbe până când lichidul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Se strecoară lichidul în blender cu usturoi; aruncați cojile de creveți. Puree până când amestecul este neted. Se răcește complet marinada.
Se amestecă creveții și marinada în castron. Capac; se răcește 1 1/2 ore.
Filetați 5 creveți pe fiecare frigăruie.
Așezați pătrunjelul într-un vas superficial. Înveliți 1 parte a fiecărei frigărui de creveți cu pătrunjel.
Pulverizați tigaie mare antiaderentă cu spray antiaderent.
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați 6 frigarui de creveți în tigaie, cu pătrunjelul în jos; gatiti pana cand crevetii sunt roz si tocmai fierti, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia, apoi pulverizați cu mai mult spray antiaderent. Repetați cu restul de 6 frigarui de creveți.
Lingurați orzul cu verdeață pe farfurii. Se acoperă cu creveți și se servește.
Per porție (fără risotto): calorii, 153; grăsime totală, 3 g; grăsimi saturate, 0,5 g; Colesterol, 201 mg.