Frigarui de creveți și prune la grătar cu sos dulce de Hoisin

Frigarui de creveți și prune la grătar cu sos dulce Hoisin este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 173 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ghimbir, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frigarui de Creveți Curry la grătar cu ceapă la grătar și sos de ardei roșu, Frigarui de creveți la grătar cu sos de ananas, și Somon la grătar cu glazură de Hoisin și gust de prune-ghimbir.
Instrucțiuni
Aruncați creveți, prune, ghimbir, ulei de măsline, sare și piper într-un castron mare. Filetați 3 secțiuni de creveți și 3 prune alternativ pe fiecare dintre cele 4 frigarui (10 inci).
Lingură 1/2 cană sos dulce Hoisin într-o cană; așezați sosul rămas într-un bol de servire.
Așezați kebab - urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gătiți timp de 4 minute. Întoarceți kebab - urile și periați cu aproximativ 1/4 cană de sos. Gatiti 4 minute. Întoarceți kebab - urile; periați cu aproximativ 1/4 cană de sos. Gatiti 2 minute, rotind o data.
Serviți sosul rămas de 1/2 cană ca sos de scufundare.
Garnisiți cu ceapă și pene de var, dacă doriți.
Totalurile includ sos dulce Hoisin.