Frigarui de cârnați și ardei cu mămăligă La grătar

Cârnați și frigarui de piper cu mamaliga la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. O porție conține 1240 calorii, 40g de proteine, și 90g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, ardei gras, mămăligă de gătit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați și frigarui de piper, Frigarui cu cârnați și ardei, și Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de 9 x 13 inci cu spray de gătit antiaderent. Aduceți 6 căni de apă sărată la fierbere la foc mediu. Odată ce fierbe încet măturică în mamaliga, asigurându-vă că pentru a păstra telul pana se omogenizeaza si gros aproximativ 1-2 minute.
Turnați polenta gătită în tigaia de copt și neteziți blatul.
Se lasă să se răcească până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Când polenta este rece, răsturnați-o pe o tăietură și feliați-o în 12 pătrate.
Periați pătratele cu puțin ulei de canola și grătați până când sunt încălzite și au urme frumoase de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Între timp, dacă utilizați frigarui de lemn, înmuiați-le în apă timp de cel puțin 30 de minute sau în timp ce pregătiți cârnații și ardeii.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu. Aranjați cârnații pe grătar și gătiți timp de 8 până la 10 minute, oferindu-le o rotație de 1/4 la fiecare câteva minute.
Scoateți-le pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați-le în bucăți groase de 1/2 inci. Cârnații nu vor fi complet gătite. Se va termina de gătit pe frigarui cu ardeii și ceapa.
În timp ce cârnații se gătesc, miezul și feliați ardeii.
Tăiați-le și ceapa în bucăți de 1 pe 1 inch.
Într-un castron mic, amestecați împreună 3 linguri de ulei de canola, oțet balsamic, condimente italiene și muștar.
Când sunteți gata, încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu. Filetați fiecare frigăruie cu 3 bucăți de cârnați, 4 bucăți de ceapă și piper verde și 2 bucăți de ardei roșu, asigurându-vă că alternați ingredientele.
Ungeți-le cu amestecul de ulei și oțet și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați frigarui pe ambele părți până când sunt fierbinți și sfârâiți, aproximativ 6 până la 8 minute. Aranjați-le pe un platou de servire și serviți cu polenta la grătar. Rezervați 2 frigarui pentru Runda 2 rețetă cârnați și piper Ziti.