Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați franceza într-o clipă: salată de linte franceză Olivey și orz. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 307 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cimbru, usturoi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie, Franceză într-o clipă: supă de linte și cârnați, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză.
Instrucțiuni
1
Puneți orzul într-o oală medie la foc mediu-mare și prăjiți, amestecând des, până când orzul miroase prăjit și pe boabe apar mici pete aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 căni de bulion de legume și 2 căni de apă, 1 cățel de usturoi, jumătate din frunza de dafin și sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Apoi, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când orzul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Orz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți excesul de lichid și aruncați frunza de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Puneți lintea într-o oală separată cu capac și acoperiți cu 2 căni de bulion de legume, 1 cățel de usturoi, jumătate din frunza de dafin și sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Apoi, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, până când lintea este fragedă, dar nu și-a pierdut forma, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Linte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți excesul de lichid și aruncați frunza de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
În timp ce orzul și lintea se gătesc, amestecați tapenada, sucul de lămâie, jumătate din coaja de lămâie, uleiul de măsline, cimbru și sare și piper, pentru a forma o vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils Argintii
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Linte
Orz
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Aruncați ușor orzul și lintea cu o spatulă de silicon într-un castron mare cu vinetă, pătrunjel, scallions și coaja de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils Argintii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Linte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți cald sau la temperatura camerei (cel mai bine este temperatura camerei), mai ales lângă o bucată mare de somon prăjit.
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.