Franceză într-o clipă: praz tânăr fiert rapid cu parmezan și cimbru

Franceză într-o clipă: prazul tânăr fiert rapid cu parmezan și cimbru ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,31 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de apă, cimbru, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză într-un Flash: crema de praz, Franceză într-o clipă: Crunch de fenicul fiert, și Bas cu dungi cu praz fiert, portocaliu și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înjumătățiți prazul pe lungime.
Puneți untul, apa și sarea într-o tigaie saut la foc mare.
Adăugați prazul într-un singur strat și așezați capacul îndoit peste oală. Gatiti pana cand apa tocmai s-a evaporat, aproximativ 7 minute.
Aruncați ușor prazul cu uleiul de măsline și adăugați crenguțele întregi de cimbru. Prăjiți la cuptor până când sunt ușor aurii, aproximativ 3 minute. Împrăștiați parmezanul peste praz și reveniți la cuptor încă 1 minut.
Se servește pe lateral sau deasupra, de pui sau pește.