Fondue de bere și Cheddar

Fondue de bere și Cheddar
Fondue de bere și Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 623 calorii, 29G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piper măcinat, cârnați de porc măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fondue de bere și Cheddar, Fondue De Bere Și Cheddar, și Cheddar German și Fondue de bere.

Instrucțiuni

1
Gătiți cârnații de porc măcinați într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și scoateți cârnații din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Topiți untul în cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Se adaugă brânza, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Se ia de pe foc; se amestecă cârnați, bere și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BereBere
7
Transferați într-o oală de fondue sau aragaz lent; păstrați cald la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cu pâine franceză cubată sau pere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
PerePere
9
* Berea nealcoolică poate fi înlocuită cu berea obișnuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista