Fondue de bere și Cheddar
Fondue de bere și Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 623 calorii, 29G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piper măcinat, cârnați de porc măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fondue de bere și Cheddar, Fondue De Bere Și Cheddar, și Cheddar German și Fondue de bere.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații de porc măcinați într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți și scoateți cârnații din tigaie.
Topiți untul în cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie.
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând până se îngroașă.
Se adaugă brânza, amestecând până se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă cârnați, bere și următoarele 3 ingrediente.
Transferați într-o oală de fondue sau aragaz lent; păstrați cald la foc mic.
Se servește cu pâine franceză cubată sau pere feliate.
* Berea nealcoolică poate fi înlocuită cu berea obișnuită.