Foietaj Fără Gluten
Nevoie de o crustă fără gluten și vegetariană? Aluatul foietaj fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 568 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 164 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez superfină, amidon de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aluat De Foietaj Fără Gluten + Video, Crema De Patiserie Perfectă Fără Gluten (Fără Bulgări), și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.