Fleac Tropical

Fleac Tropical
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac Tropical. Pentru $19.84 pe portie, această rețetă acoperă 90% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 160g de proteine, 445g de grăsime, și un total de 9713 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, mango, inele de ananas la grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fleac Tropical, Moft Tipsy, Tropical, și Trifle De Fructe Tropicale.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele în oală, amestecați pentru a combina și continuu prin gătit până când bulele de piure, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Așezați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. apoi, aliniați o foaie de prăjituri cu margini cu hârtie pergament. Puteți utiliza, de asemenea, o jellyroll tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-o cratiță cu fund mediu, topiți untul la foc mare, având grijă să nu rumeniți untul. La untul topit, adăugați zahărul, siropul de porumb ușor și sarea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați caju și gătiți timp de 3 minute amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
4
Turnați cajuii acoperiți cu zahăr pe foaia de copt căptușită. Cu o spatulă rezistentă la căldură răspândiți piulițele într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți timp de 12 până la 15 minute până se rumenesc. Folosiți spatula rezistentă la căldură pentru a agita nucile la jumătatea coacerii pentru a ajuta nucile să dezvolte o culoare frumoasă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scoateți tava din cuptor și lăsați nucile să se răcească complet. Odată răcit, rupeți în grupuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru crema de patiserie: deoarece crema de patiserie trebuie scoasă imediat din cratiță, pregătiți-o înainte și așezați un castron, o strecurătoare cu plasă fină sau o moară de alimente și o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Într-un al doilea bol, amestecați făina cu 1 cană de zahăr. Apoi, amestecați ouăle până se omogenizează. Amestecul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Combinați laptele, ceașca rămasă de zahăr, fasolea de vanilie și sarea într-o cratiță medie. La foc mediu gatiti amestecul de lapte fiind sigur de a se amestecă ocazional pentru a preveni dogoritor și o piele de la formarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
10
Scoateți tigaia de pe foc când începe să fiarbă. În timp ce bateți constant, turnați încet, într-un flux de lucru, aproximativ jumătate din lapte în amestecul de zahăr, făină, ouă. Folosind aceeași metodă de turnare lentă și amestecare, întoarceți amestecul în castron în cratiță cu laptele rămas. Întoarceți tigaia în aragaz și gătiți la foc mediu până la mediu-mic, în timp ce bateți constant, dar nu puternic, pentru a evita încorporarea aerului în crema de patiserie. Gatiti amestecul pana se ingroasa. Scoateți imediat tigaia din aragaz imediat ce prima bulă rupe suprafața cremei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
De îndată ce crema de patiserie este îndepărtată de pe foc, turnați crema de patiserie fierbinte în filtru sau în moara de alimente. Folosiți spatula pentru a răzui tigaia și pentru a împinge crema de patiserie prin sită, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Așezați folie de plastic direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Refrigerați cel puțin câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Feliați tortul pe jumătate orizontal, periați cu sirop simplu sau un lichior de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
(din Cutie)(din Cutie)
14
Răspândiți gemul preferat între straturile de tort și tăiați în pătrate. Faceți un amestec de jumătate de cremă de patiserie și jumătate de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
GemGem
15
Pentru asamblare, așezați straturi de tort pe fundul unui vas mic.
16
Strat cu piure de mango, ananas la grătar, caju confiat și amestecul de cremă de patiserie/frișcă continuând straturile până când vasul este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Piure De MangoPiure De Mango
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
17
Garnisiți cu nucă de cocos și mai multe caju confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista