Flan de ouă pe crustă de scorțișoară
Flan de ouă pe crustă de scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frișcă grea, scorțișoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Ouă, Flan De Scorțișoară, și Plăcintă cu dovleac cu ouă cu crustă de turtă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-un vas mic pentru a amesteca.
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de frișcă într-un alt castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mediu până laamestecat. Bateți în amestecul de gălbenuș (amestecul poatearata coagulat). Bateți în amestecul de făină doarpână când se amestecă (aluatul va fi ușor lipicios).Folosind mâinile făinoase, adunați aluatul împreunăși formați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Lăsați să se înmoaie ușor latemperatura camerei înainte de rulare.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Intindeti aluatul pe ușorhârtie pergament inflorita la 9-inch rotund.Folosind 8 1/2-inch-diametru placă ca ghid, decupaj rotund.
Transferați aluatul rotund, încă pornitpergament, la foaia de copt. Pierce aluatpeste tot cu furculita.
Coaceți până când crusta este de aurmaro și coapte, 28 până la 30 de minute.Se răcește crusta complet pe foaia de copt. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși depozitați la temperatura camerei.
Combinați 1 cană de zahăr, 1/3 cană de apă și sirop de porumb într-o cratiță medie grea. Se amestecă peste căldură medie-micăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura șifierbeți fără a amesteca până când amestecul se transformă în chihlimbar profund, ocazional învârtind tigaieși perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 10 minute. Turnați imediatcaramel în tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci. Folosind mănuși de cuptor pentru a proteja mâinile, înclinați tigaia pentru a învârti caramelul peste partea de jos și la jumătatea laturilor tigaiei. Răcorîn timp ce pregătiți cremă.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle,1 cană smântână și 1/4 cană zahăr într-un castron marepentru a amesteca.
Combinați 1 cană smântână, lapte,ROM, nucșoară și 1/2 cană zahăr într-o cratiță mare.Amestecați amestecul de rom la foc mediu până când zahărul se dizolvă; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Treceți treptat amestecul de rom fierbinteîn amestecul de gălbenuș.
Se toarnă amestecul prin finetrainer în tava de tort cu caramel.
Puneți tava de tort în tigaie mare.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni pe părțile laterale ale tăvii de tort. Acoperiți tigaia de prăjirelab cu folie.
Coaceți flanul până când este setat, aproximativ 1 oră 40 de minute (Centrul Se poate mișca ușor când tigaia este agitată ușor, dar partea de sus se va simți setată când este ușor apăsată).
Scoateți din cuptor; lăsați flanul să stea în tigaie cu apă10 minute.
Scoateți tava de tort din prăjiturătigaie.
Transferați direct la frigider; răcitdescoperit peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Combinați toate ingredientele, cu excepția nucșoarei, într-un castron mare.Folosind mixerul electric, bateți până la vârfuri form.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.Acoperiți și răciți. Rewhisk să se îngroașe, dacă este necesar, înainte de utilizare.
Rulați cuțit mic în jurul flanului pentru a slăbidin tigaie.
Așezați crusta coaptă deasupra flanului întigaie.
Așezați platou mare deasupra flanului cu crustă.Folosind ambele mâini și ținând platoul și tigaia cu flan ferm împreună, inversați flanwith crust pe platou. Răzuiește orice caramelrămânând în tigaie peste flan. Centru de top offlan cu movilă de rom frisca.
Presărați ușor crema cu nucșoară rasă.