Flan de Caramel
Flanul cu caramele este un desert care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 254 de calorii , 7 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți zahăr, ouă, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19% , ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Leche Flan (Caramel Flan) , Flan de Caramelo (Caramel Flan) și Creamy Caramel Flan .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți zahărul până se topește, aproximativ 12 minute. Nu amestecați. Când zahărul este topit, reduceți căldura la mic și continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când siropul devine maro auriu, aproximativ 2 minute.
Turnați rapid într-un 2-qt neuns. vas de sufle rotund, înclinat pentru a acoperi fundul; se lasa sa stea 10 minute.
Într-un blender, combinați laptele condensat, laptele, ouăle, gălbenușurile și vanilia. Acoperiți și procesați timp de 15 secunde sau până se omogenizează bine. Se toarnă încet peste sirop.
Puneți vasul pentru sufle într-o tavă mai mare.
Adăugați 1 inch de apă clocotită în tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când centrul este doar setat (amestecul se va zgudui).
Scoateți vasul de sufle din tava mai mare.
Așezați pe un grătar; se răcește timp de 1 oră. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Pentru a deforma, treceți un cuțit pe margine și răsturnați flanul pe un platou mare de servire cu ramă.
Tăiați felii sau lingura pe farfurii de desert; sos cu lingura peste fiecare portie.