Fistic-Unt De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați untul cu miere de fistic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 187 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, miere, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Miere Fistic Biscotti, Flapjacks cu caise, miere și fistic, și Aripi De Fistic Coapte Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.
Întindeți fisticul și migdalele pe o foaie de copt. Toast nuci până parfumat, aproximativ 7 sau 8 minute.
Transferați piulițele în robotul de bucătărie echipat cu accesoriu pentru lamă. Procesați până când nucile se "topesc" în pastă netedă, 8 până la 10 minute. Poate fi necesar să opriți procesorul o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Adăugați sare și miere și procesați până se omogenizează bine. Cu procesorul în funcțiune, stropiți încet în ulei. Continuați să procesați până când este bine încorporat și neted, cu aproximativ 7 sau 8 minute mai mult.
Transferați untul de fistic în borcane și păstrați-l la frigider până la două luni.