Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați

Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați
Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ciuperci, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare sunt Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adaugă șalotă și ciuperci;saut până la licitație, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Presarati zaharul peste; saut pana cand amestecul devine maro intens, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Adăugați oțet; se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați ambele bulionuri, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 35 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se strecoară sosul prin strecurătoare fină în cratiță mică; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se amestecă untul și făina într-un castron mic. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mare; se amestecă treptat în amestecul de făină. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1 1/4 cani, aproximativ 5 minute. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Presărați generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați carnea de vită în raft pe foaia de copt. Se prajeste in cuptor pana cand termometrul introdus in centrul carnii de vita Inregistreaza 120 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați carnea de vită pe tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se fierbe frisca in oala mare grea pana se reduce la jumatate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați jumătate de spanac în oală și aruncați doar până când spanacul începe să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați spanacul rămas în oală; aruncați doar până când tot spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Tăiați filetul de vită transversal în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți spanacul cremă între 6 farfurii. Se acoperă cu felii de vită, împărțind în mod egal. Sos de lingură peste și în jurul cărnii de vită. Împărțiți cartofii prăjiți trufați între farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista