Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi

Filetul de vită cu crustă de slănină și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 292 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,86 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi, Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Rub carne de vită friptură cu sare și piper. Într-un castron mediu, amestecați pătrunjelul, oregano, rozmarinul, usturoiul și uleiul. Apăsați amestecul pe partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii de vită.
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Așezați felii de slănină deasupra cărnii de vită, înfășurând capetele sub fund. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Coaceți neacoperit 35 până la 50 de minute sau până când termometrul citește 140 buc.F pentru mediu-rar sau 155 buc. F pentru coacere medie.
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să stea aproximativ 15 minute până când temperatura crește 5.