Filet De Porc La Grătar Chinezesc

Filet De Porc La Grătar Chinezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar Chinezesc. Această rețetă face 4 porții cu 161 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Chinezească La Grătar, Chiflă De Porc Chinezească La Grătar (Cha Siu Bow), și Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente (zahăr prin piper). Frecați carnea de porc cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați hoisin, suc de portocale și ulei într-un castron mic; periați peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos HoisinSos Hoisin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți încă 15 minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista