Filet De Porc Honey-Hoisin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc Honey-Hoisin. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 153 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, sos de soia, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu miere Hoisin cu piure de morcovi, Filet de porc cu miere Hoisin cu piure de morcovi, și Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Se toarnă 1/4 cană amestec de miere într-o pungă mare de plastic cu fermoar; rezervați amestecul de miere rămas.
Adăugați carne de porc în pungă; sigilați și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Presărați carnea de porc cu sare.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute, rumenind pe toate partile.
Periați 1 lingură amestec de miere rezervat peste carne de porc; se presară cu semințe de susan.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz) sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați carnea de porc pe un platou; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați carnea de porc peste Bob în felii subțiri.
Stropiți cu amestecul de miere rămas.