Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite

Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 307 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă din cuvântul mușcat are 2 fani. Dacă aveți la îndemână vin, bulion de pui, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă, și Fenicul și scorțișoară-pui fript frecat și lămâi cu pene de cartofi.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon