Filet de porc cu Salsa proaspătă de Mango

Filet de porc cu Salsa proaspătă de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 162 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet de porc cu Salsa de Mango, Filet De Porc Umplut Cu Mango Proaspăt, și Filet de porc glazurat Chamoy cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare filet transversal în 8 bucăți.
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Se presară uniform cu sare și piper.
Combinați mango și următoarele 6 ingrediente (mango prin cardamom).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți din tigaie; repetați procedura cu carnea de porc rămasă.
Se servește cu salsa de mango.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.