Filet De Porc Condimentat
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, filet de porc condimentat ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 186 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, muștar măcinat, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet De Porc Condimentat, Filet De Porc Condimentat, și Pâine Plată Cu Filet De Porc Condimentat.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ghimbirul, sarea, piperul, muștarul și nucșoara; frecați carnea de porc.
Așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace la 425 CP timp de 20-27 minute sau până când un termometru citește 145 CP.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.