File de vită cu salată de fenicul și sos de cremă de rozmarin
File de vită cu salată de fenicul și sos de cremă de rozmarin ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 800 de calorii, 49G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 11,0 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți stoc de pui, vinetă, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt File De Vită De Rozmarin, File De Vită De Rozmarin, și File de vită braconat cu pansament Fines Herbes.
Instrucțiuni
1
Se toarnă bulionul într-o cratiță adâncă care va ține carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați garniturile de ceapă, morcov și fenicul plus 2 crenguțe de rozmarin, tot cimbru și frunza de dafin, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 15 minute. Tăiați fileul de vită al oricărei membrane sau tendoane, dacă este necesar. Nu este nevoie să-l legați, așa că lăsați-i o formă naturală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Presărați sare de mare și piper negru uniform și ușor pe o farfurie mare, gata de condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
În timp ce stocul fierbe, tăiați feniculul de la capătul rădăcinii folosind o mandolină (sau un cuțit ascuțit) în felii subțiri de napolitane. Aruncați feliile într-un castron mare cu apă cu gheață cu sucul de lămâie. Se lasă 10-15 minute, apoi se scurge, se usucă și se aruncă cu 2 linguri de vinetă. Se condimentează și se lasă deoparte la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(55 Napolitane)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când este gata să gătești carnea de vită, rulează-o în condimentul de pe farfurie, astfel încât să fie bine acoperită. Scufundați carnea de vită în stoc, împingând-o în jos sub legume și ierburi, astfel încât să se gătească uniform. Aduceți-l la fierbere, apoi reduceți focul și braconați timp de 18 minute pentru rare, 20 de minute pentru rare medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Ridicați fileul pe o farfurie mare și turnați peste 2 oale de stoc (aproximativ 150 ml).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Așezați crenguțele de ierburi braconate deasupra cărnii de vită, apoi acoperiți cu folie alimentară și lăsați carnea să se odihnească și să se răcească. Se va menține cald până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Între timp, strecurați stocul și readuceți-l în tigaie. Reîncălziți până la fierbere. Acoperiți și coada dovleceii și tăiați-i în așchii subțiri folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Scufundați dovleceii în bulionul care fierbe timp de aproximativ 30 de secunde până se ofilesc, apoi îndepărtați imediat cu o lingură cu fante și puneți-o într-o sită sub apă curentă rece pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă aproximativ 4 oale (300 ml) din stoc într-o tigaie mai mică, se adaugă încă o crenguță de rozmarin și se fierbe până la aproximativ 100 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă smântâna și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
11
Se ia de pe foc. Îndepărtați frunzele din ultima crenguță de rozmarin și tăiați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
12
Adăugați jumătate în crema de rozmarin pe măsură ce se răcește. Apoi amestecați restul de 4 lingurițe de vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
13
Puneți micile frunze de bijuterie într-un castron și aruncați cu feniculul și dovleceii, rozmarinul rămas și condimentele. Aruncați salata cu jumătate din sosul cu cremă de rozmarin. Acesta poate fi acum răcit până la o oră până când este gata de servit. Păstrați înapoi o mână de salată pentru garnitură, puneți restul pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Descoperiți carnea de vită, îndepărtați crenguțele de ierburi, apoi tăiați carnea de vită pe lungime în 6-8 felii lungi subțiri folosind un cuțit de sculptură bine ascuțit. Ridicați - le toate împreună pe un cuțit de paletă și așezați-le pe salată într-o movilă îngrijită. Se acoperă cu salata rezervată și se rade peste niște parmezan.