File de porc cu ierburi cu legume prăjite

File de porc cu ierburi cu legume prăjite
Fileul de porc cu ierburi cu legume prăjite necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1185 calorii, 19g de proteine, și 96G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,84 USD pe porție. 168 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, mărul bramley, condimentul de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Încercați File de porc cu ierburi cu legume prăjite, Friptură de oală cu ierburi cu legume, și Gaeng om: carne de porc și legume cu ierburi thailandeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C. puneți toate legumele într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți cu uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper, apoi aruncați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Pe o farfurie, amestecați coaja de lămâie și condimentul de porc sau ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PorcCondimente De Porc
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Rulați filetul de porc în amestec, apoi puneți-l deasupra legumelor. Prăjiți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Curățați și miezuiți mărul și tăiați-l în bucăți. Împrăștiați bucățile în forma de prăjire, apoi turnați bulionul fierbinte și gătiți încă 15-20 de minute. Feliați carnea de porc, aranjați pe un platou cu legumele, apoi lingurați sucurile de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Uco Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista