File de mure și ierburi Mignon

File de mure și ierburi Mignon
Mignon de file de mure și ierburi este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 850 calorii, 43G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $10.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 8 ore și 20 de minute. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de zmeură, mure, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma murele, puteți urma acest fel principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați File de mure și ierburi Mignon, Filet Mignon Acoperit Cu Ierburi, și Filet mignon cu ierburi proaspete și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare cu fermoar, combinați toate ingredientele, cu excepția untului și a murelor proaspete. Strângeți aerul și sigilați punga. Punga de masaj până când amestecul de marinadă este bine combinat și dizolvat. Marinați la frigider 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Amestec De MarinadăAmestec De Marinadă
UntUnt
2
Scoateți fileurile din frigider cu 30 de minute înainte de gătit.
3
Topiți untul în tigaie cu fund greu sau fontă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți fripturile din marinată și căutați timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Se servește fierbinte, acoperit cu sucuri de tigaie și garnitură proaspătă de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista