Fidea de casă a bunicii

Fidea de casă a bunicii
Fidea de casă a bunicii este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fidea De Ou De Casă, Pui și tăiței de casă, și Pui cu taitei de casa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle și apa împreună într-un castron. Cernem făina, sarea și praful de copt într-un castron mare separat și facem o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă ouăle bătute în fântână, apoi se amestecă amestecul de făină până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Rulați aluatul într-un strat foarte subțire pe o suprafață ușor făinată; tăiați în benzi de 1/2 inch. Lăsați să se usuce cu cel puțin 4 ore înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista