Ficat de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie

Ficat de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie. Această rețetă servește 4. O porție conține 619 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ficatul de vițel, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ficat de vițel și ceapă, Ficat de vițel venețian cu ceapă, și Ficatul de vițel și ceapa lui Grammie Bea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Într-o farfurie mare de plăcintă, condimentați făina cu sare și piper. Dragați feliile de ficat în făină, scuturând orice exces. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați feliile de ficat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Transferați ficatul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Se toarnă orice exces de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați ceapa, salvia și sucul de lămâie și gătiți timp de 2 minute; se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de ceapă și lămâie peste ficat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
FicatFicat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista