Ficat Creol

Ficat Creol
Ficatul creol este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de crupe, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol), Liver P XVT – cel mai matasos si Creamiest Mousse de ficat de pui vreodată, și Ficat de vită cu compot de smochine, slănină și ceapă caramelizată [sau ficatul de vită final ].

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial și ficatul de dragare în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
FicatFicat
2
Gatiti ficatul in ulei intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați ficatul, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul la picăturile rezervate și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați ficat, roșii, frunze de dafin și sare; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
FicatFicat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Serviți peste grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista