Fettucine Carbonara cu ouă prăjite
Fettucine Carbonara cu ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.01 pe portie. O porție conține 479 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, broccoli rabe rapini), ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fettuccine Carbonara Cu Ouă Prăjite, Ouă verzi și șuncă: Paste Carbonara cu dovlecei și Prosciutto crocant, și Ouă Deviled Carbonara (Pancetta crocantă ,grăsime de porc, chipsuri de parmezan și piper negru).
Instrucțiuni
Bateti 4 oua, ambele brânzeturi, usturoi, and1/2 linguriță piper într-un castron mediu; setaside. Gatiti pancetta in nonstickskillet mare la foc mediu pana cand este crocant, aproximativ 7 minute. Folosind lingura cu fante, transferați lacastron mic. Rezervați tigaia cu picături.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda (aproximativ 3 minute mai putin decat directiile pachetului); adăugați broccolirabe. Gatiti doar pana cand broccoli rabe este crocantși pastele sunt fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Scurgeți amestecul de paste-broccoli rabe, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Returnhot paste-broccoli rabe amestec la oală (offheat). Adăugați imediat amestecul de ouă-brânză, pancetta și 1/4 cană de lichid de gătit fierbinte;aruncați pentru a combina, adăugând mai mult lichid de gătit cu linguri pentru a se umezi după cum este necesar.Condimentați după gust cu sare și mai mult piper,dacă doriți. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Încălziți tigaia cu picături la foc mediu. Crăpați 4 ouă rămase în tigaie; presărați sare și piperși gătiți până când albușurile sunt opace, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu grijă ouăle; gatiti doarpână când albușurile sunt setate,dar gălbenușurile sunt încă moi, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc.Topiți pastele cu ouă și serviți.
* O legumă cu ciorchini de flori minuscule asemănătoare broccoli; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.