Fettuccine cu cârnați italieni și sos de măsline ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 718 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, roșii, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu sos cremos de cârnați italieni de roșii, Fettuccine de Quinoa cu cârnați italieni, și Cârnați italieni, Kale și fettuccine de roșii cu vezicule pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa pentru gătit fettuccine la fierbere. Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți cârnații la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgeți dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Cârnați
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă roșiile, sosul de roșii și măslinele în cârnați. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10-15 minute, amestecand ocazional, pentru a amesteca arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Tomate
Cârnați
Măsline
3
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.