Felii De Gem
Feliile de gem ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 6 cenți pe porție. Dacă aveți gem, ou, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici De Rubarbă.
Instrucțiuni
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Bateți untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în ou, apoi vanilia și coaja de lămâie. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se combină (aluatul va fi moale).
Împărțiți aluatul în 4 bucăți și puneți 2 bucăți pe fiecare foaie de copt pregătită. Formați fiecare piesă într-un jurnal de 12 pe 1 inch, la aproximativ 3 inci distanță. Folosind mânerul unei linguri de lemn sau degetul, apăsați o adâncitură de 1/2 inch în mijlocul fiecărui jurnal. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 375 grade F. umpleți indentările cu gem.
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet pe foile de copt, apoi transferați buștenii pe o tăietură și feliați transversal în fursecuri cu lățimea de 1 inch.
Sursă foto: Johnny Miller