Feijoada (tocană braziliană de fasole neagră) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. 410 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jareți de șuncă, ulei de măsline, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Feijoada, Tocană Braziliană De Fasole Neagră, Feijoada braziliană {carne de porc gătită lent și tocană de fasole neagră}, și Tocană Braziliană De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați 3/4 cană de ceapă tocată, ceapă verde și usturoi; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă fasolea înmuiată și se umple cu suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe neacoperit timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
În timp ce fasolea se gătește, puneți jareții de șuncă într-o oală mai mică cu 1/4 cană de ceapă tocată. Acoperiți cu apă și fierbeți, până când carnea se scoate ușor din os, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scurge și se adaugă la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Așezați șunca, slănina și ceapa rămasă într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți 15 minute sau până când amestecul este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scurgeți amestecul de slănină și șuncă și adăugați la fasole. Se condimentează cu frunze de dafin, coriandru, sare și piper. Simmer descoperit 30 de minute mai mult. Se amestecă coriandru tocat și pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire