Fasolea coaptă a mătușii Ro
Fasolea coaptă a mătușii Ro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.68 pe portie. O porție conține 980 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 440 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de slănină, fasole coaptă, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Încercați Fasolea la grătar a mătușii Patti, Dovlecelul galben copt al mătușii Fanny, și Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Folosind aceeași tigaie, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu, amestecând până când carnea nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Transferați carnea de vită măcinată într-un aragaz lent.
Adăugați fasolea pinto, fasolea de unt, fasolea coaptă cu carne de porc, sos de grătar, ketchup și zahăr brun în amestecul de carne de vită măcinată; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la înălțime. Completați fiecare porție cu slănină mărunțită.