Fasole verde glazurată dulce și sărată

Fasole verde glazurată dulce și sărată
Fasole verde glazurate dulce și sărat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 60 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet de vin de orez, ulei de susan, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Somon glazurat din soia dulce cu orez brun cu nuci și fasole verde, Soia dulce și zahăr brun somon glazurat cu fasole verde de susan, și Fasole verde Tempura cu Tapendade Dip din gustări sărate.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia, zahărul, fulgii de piper și 2 linguri de apă într-un bol mic până când zahărul este dizolvat. Aruncați fasolea verde cu amestecul de zahăr-soia într-o tigaie mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți și continuați să gătiți până când fasolea este crocantă, amestecând ocazional, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Descoperiți și adăugați ghimbirul și oțetul. Continuați să gătiți, aruncând, până când sosul s-a redus la o consistență siropoasă și acoperă fasolea verde, iar fasolea este fragedă, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Stropiți cu uleiul de susan și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
4
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista