Fasole verde cu vinetă Salumi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu vinaigretă Salumi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 227 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Vinetă, Vinetă De Fasole Verde, și Fasole verde cu vinetă de slănină.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul, salumi, oțetul,boiaua, coaja de lămâie, sucul de lămâie și coriandrul într-un blender, răzuind părțile necesare, până când sunt foarte netede. Cu motorrunning, adăugați încet 4 linguri de ulei și 2 linguri de apă și amestecați până se combină;condimentați vinaigreta cu sare.
Se încălzește restul de 2 linguri de ulei într-o mareskillet peste căldură medie-mare.
Adăugați fasoleși gătiți, aruncând des, până când sunt fragede și încununate în locuri, 10-12 minute.
Adăugați1-2 linguri vinaigreta (rezerva ramasavinaigreta pentru o alta utilizare) si tospentru a acoperi.
Faceți înainte: se poate face Vinaigreta cu 4 zile înainte. Acoperiți și răciți.