Fasole verde cu vinetă de usturoi

Fasole verde cu vinetă de usturoi
Fasolea verde cu vinetă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Vinetă, Vinetă De Fasole Verde, și Fasole verde cu vinetă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti fasolea, gătiți fasolea într-o oală mare cu apă clocotită timp de 4 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge bine.
4
Așezați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestec de lămâie; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
6
Se presară migdale și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista