Fasole verde cu vinetă de usturoi
Fasolea verde cu vinetă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Vinetă, Vinetă De Fasole Verde, și Fasole verde cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Pentru a pregăti fasolea, gătiți fasolea într-o oală mare cu apă clocotită timp de 4 minute sau până când este crocantă.
Așezați fasolea într-un castron mare.
Adăugați amestec de lămâie; aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară migdale și cimbru.