Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet
Fasolea verde cu nuci prăjite și pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, sare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu fasole verde și nuci prăjite, FASOLE VERDE CU NUCI PRĂJITE ȘI VINAIGRETTE USCATE-CIREȘE, și Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați șalotele și fasolea într-o tigaie mică acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 1 lingură de ulei; aruncă.
Presărați amestecul uniform cu sare și zahăr; aruncați pentru a combina.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când fasolea este crocantă.
Transferați amestecul într-un bol de servire.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/2 căni.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pesmet în tigaie; gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și ingredientele rămase.
Adăugați amestecul de pesmet la fasole; aruncați pentru a combina.