Fasole verde cu brânză de capră, roșii și migdale
Fasolea verde cu brânză de capră, roșii și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 222 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii cherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu afine, migdale și brânză de capră, Fasole verde cu roșii uscate la soare și migdale, și Fasole Verde Cu Feta, Roșii Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 până la 8 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 6 pana la 8 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Bateți împreună oțetul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează și se omogenizează.
Adăugați roșii cherry, șalotă, usturoi și fasole verde; aruncați pentru a acoperi.
Top amestec de fasole verde cu brânză de capră mărunțită și migdale prăjite.
* Oțetul de vin alb poate fi înlocuit.