FASOLE PAISA PINTO (FRIJOLES PAISAS)
Paisa PINTO fasole (FRIJOLES PAISAS) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 245 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole pinto, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Sancocho Antioque aprox. o Paisa (supa regiunii Paisa), Tortilla Paisa (Omletă Paisan), și Bandeja Paisa (Platou Paisa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă rece.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa și jareții de porc. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 2 ore.Când fasolea se gătește, pregătiți guiso. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu, adăugați roșiile, ceapa, ceapa, sarea, usturoiul, coriandrul și chimenul măcinat și gătiți timp de 10 până la 15 minute.Când fasolea este aproape fragedă, adăugați guiso, pătlagine, morcovi și sare. Acoperiți și gătiți încă o oră sau până când fasolea este complet gătită. (
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar).Instrucțiuni folosind aragaz lent pentru aragazul lent, utilizați aceleași ingrediente, cu excepția utilizării a doar 4 căni de apă în loc de 6.Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă rece.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un aragaz lent, adăugați 4 căni de apă și jareți de porc și gătiți la mare timp de aproximativ 2 ore.Urmați Pasul 2 din rețeta obișnuită de oală.
Adăugați guiso, pătlagine, morcovi și sare, apoi acoperiți și gătiți încă 3 ore. Gustați pentru sare și serviți.