Fasole neagră cu aragaz lent

Fasole neagră cu aragaz lent
Fasole neagră Slow-aragaz ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 80 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șuncă, căței de usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, Cum Să: Fasole Neagră Aragaz Lent, și Fasole Neagră Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și sortați fasolea conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Se pune fasole într-un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați apă la 2 centimetri deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
4
Scurgeți și clătiți. Întoarceți fasolea la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când este crocantă; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Zdrobiți slănina; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se sotează ceapa, țelina și usturoiul în picături fierbinți 7 până la 8 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu și amestecați șuncă, chimen și ardei măcinați. Se sotează 5 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă 1/2 cană bulion de pui și se gătește 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; adăugați amestecul la aragazul lent. Se amestecă bulionul de pui rămas și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Acoperiți și gătiți la maxim 5 ore sau 8 ore scăzute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista