Rețeta de fasole neagră și Chili de vită cu smântână verde ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 921 calorii, 40g de proteine, și 62g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți cheddar ascuțit, bere lager, stoc de carne de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Chili de vită și fasole neagră cu prăjituri de porumb cu ceapă verde, Carne de vită și fasole neagră Chili, și Rapid fasole neagră și verde Tostadas Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ardeii iute într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă stocul și se fierbe la reconstituire, 10 minute, apoi se curăță cu 2 până la 4 linguri de lichid până se omogenizează. Într-o oală mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare până la mare. La oală se adaugă ciupercile și se rumenesc. Apoi se adaugă carnea, se rumenesc și se sfărâmă. Condimentează carnea cu coriandrul, chimenul, ardeiul, sarea și piperul. Apoi adăugați ceapa, usturoiul, pasta de roșii, cimbru, Worcestershire, frunza de dafin și bățul de scorțișoară. Degajează cu berea și adaugă fasolea și piureul de piper și fierbe la foc mic 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Fasole Verde Murată
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți bățul de scorțișoară și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoi
4
Se servește imediat sau se răcește, se dă la frigider și apoi se reîncălzește pe plită. Când este gata de servit, curățați și gropiți avocado. Pureați avocado, smântână și suc de lămâie și condimentați cu sare. Topim chili-ul cu brânza, smântâna verde și servim cu chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe