Fasole Mexicană
Reteta fasole Mexican ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 213 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole pinto, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Orez Mexican Și Fasole, Fasole Pinto Mexicană, și Fasole Neagră Mexicană.
Instrucțiuni
Combinați fasolea și apa într-o oală mare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 3 ore.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timp ce fasolea gătește.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până începe să se rumenească. Se amestecă ceapa și se continuă gătitul până când ceapa este fragedă. Amestecați roșiile și jalapeno și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro.
Amestecați amestecul de slănină și ceapă în fasole și continuați să gătiți timp de 1 oră sau până când fasolea este moale.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.