Fasole la grătar cu aragaz lent și cârnați polonezi
Slow-aragaz fasole la grătar și cârnați polonez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 680 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, zahăr brun, fasole nordică extraordinară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole La Grătar Cu Aragaz Lent, Fasole Verde La Grătar Cu Aragaz Lent, și Fasole roșie și cârnați cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cârnaților în aragaz.