Fasole și porumb

Fasole și porumb
Fasolea și porumbul sunt un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită fasole, piper măcinat, ceapă și ardei gras. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole Prăjită, Kielbasan și fasole, și Fasole și orez.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți usturoiul și ceapa până când ceapa este fragedă. Se amestecă ardeiul gras verde și se gătește până se înmoaie, dar ferm. Condimentează cu chimen, muștar, piper cayenne, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați fasolea cu lichid și porumbul cu lichid în tigaie. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista