Farro & Fritters de roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, farro, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați farro și gătiți, amestecând ocazional până când boabele sunt acoperite și începeți să auziți un sunet popping. Se amestecă ceapa și se gătește până devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Farro
Ceapă
3
Adăugați bulionul și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până când lichidul este absorbit și farro este gătit, dar al dente, încă aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Farro
4
Transferați farro într-un castron lăsați-l să se răcească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați parmezanul, roșiile uscate la soare, pătrunjelul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Parmezan
Pătrunjel
Ouă
6
Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper după gust. Puneți deoparte aproximativ 15 minute.Între timp, se încălzește aproximativ uleiul vegetal de centimetru într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, setată la foc mediu-mare, până când este destul de fierbinte, dar încă nu fumează. Folosind o lingură mare, aruncați aluatul în movile de 2 linguri în ulei. Cu o spatulă mică sau un cuțit de unt, aplatizați ușor fiecare movilă și prăjiți până devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, răsturnând cu atenție o dată (reglați căldura dacă se rumenesc prea repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Unt
Movile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Unt
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se condimentează cu mai multă sare și se servește cald.