Farfalle cu slănină și andive
Farfalle cu slănină și andive ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 764 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare sunt Farfalle cu slănină și andive, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Farfalle Cu Bietă, Ciuperci, Slănină Și Trei Brânzeturi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, fierbeți bulionul de pui la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți farfalle până când este al dente.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când sunt ușor crocante, aproximativ 7 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați andivele și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat, aruncând, până când andivele sunt doar ofilite, dar încă crocante, aproximativ 4 minute.
Scurgeți farfalle și adăugați-l în tigaie.
Adăugați bulionul de pui redus, pătrunjelul, coaja de lămâie și slănina și aruncați bine.
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul și se condimentează pastele cu sare și piper.
Transferați într-un castron mare și serviți imediat.
Faceți înainte: stocul redus poate fi refrigerat peste noapte.
Recomandare de vin: un Pinot Grigio italian ușor, cu lămâie, cu aciditate, va echilibra slănina sărată și va ridica amărăciunea ușoară a andivelor. Două exemple bune: Bidoli din 2000 și Tommasi le Rosse din 2000.