Farfalle cu conopidă și cârnați de curcan
Farfalle cu conopidă și cârnați de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 453 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, cârnați ușori de curcan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Farfalle cu conopidă și cârnați, Farfalle cu cârnați de curcan, mazăre și ciuperci, și Farfalle Cu Conopidă Și Pesmet Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pierce cârnați de mai multe ori cu un cuțit.
Combinați cârnații, conopida și 1 lingură de ulei într-o tigaie mică; aruncă.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Adăugați usturoiul în tigaie; aruncă.
Coaceți încă 5 minute sau până când cârnații sunt gata.
Tăiați cârnații transversal în felii groase de 1/4 inch.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți, rezervând 2 linguri de apă de gătit pentru paste.
Combinați pastele, apa de gătit rezervată, restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mare; arunca.
Adăugați amestec de conopidă, cârnați și brânză; aruncați ușor pentru a combina.
Se presară cu piper negru.