Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Falafel crocant cu baie de iaurt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet, iaurt, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui falafel crocant cu salată de iaurt, Iaurt și Feta Dip, și Falafel în Pita cu sos de iaurt.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați nautul, sucul de lămâie și 1/4 cană de apă până când este aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron mare și se adaugă șalota, chimenul, fulgii de ardei roșu, 2/3 din usturoi, 1 linguriță de sare, 2 linguri de pătrunjel și 1/2 cană de pesmet și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rulați în 16 bile (aproximativ 2 inci în diametru) și aplatizați ușor pentru a forma chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Așezați firimiturile de pâine rămase într-un castron sau vas. Înmuiați chiftelele falafel în ouăle bătute, apoi rulați în firimiturile de pâine, acoperind uniform.Pregătiți scufundarea: într-un castron mediu, combinați iaurtul și piperul cu usturoiul rămas, sarea și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă bine. Acoperiți și puneți deoparte.
6
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Așezați 8 din chiftelele de naut în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
9
Adăugați uleiul rămas, dacă este necesar, și gătiți chiftelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
10
Scurgere.
11
Se servește cu dip de iaurt. Dacă nu ai... firimituri de pâine cumpărate din magazin, faceți-le proaspete într-un robot de bucătărie. O felie de pâine produce aproximativ 1/2 cană firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust