Faceți Înainte Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Arțar
Asigurați-arțar înainte coapte pâine prăjită franceză ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.83 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 800 de calorii, 22g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Faceți Înainte Pâine Prăjită Franceză, Pâine Prăjită Franceză Cu Dovleac Înainte, și Caserola de pâine prăjită peste noapte: un mic dejun perfect pentru a face față pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind 1 lingură de unt, ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Aruncați pâinea cu cârnați (dacă folosiți), apoi transferați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Bateți împreună lapte, ouă, 1/4 cană zahăr, vanilie și 1/4 cană sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane De Napolitană Necco
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine, presând pâinea în amestec cu o lingură de lemn pentru a absorbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se amestecă împreună untul rămas, zahărul și siropul de arțar, apoi se adaugă migdalele. Împrăștiați amestecul de migdale peste pâine, acoperiți și refrigerați peste noapte. A doua zi dimineață, coaceți pe raftul din mijloc al unui cuptor preîncălzit de 325 de grade F până când pâinea a început să se rumenească și migdalele sunt prăjite, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii